Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
In herinnering Frank Bongers    (maandag 3 augustus ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 
 
 
 

Afgelopen donderdag is Frank Bongers (51) veel te vroeg van ons heengegaan.
Velen kennen Frank wel op zijn of haar manier. Is het niet van GVA dan wel van de Bataven. Van het oberen in de lokale horeca, van Boerstal en De Klok tot in de schutterstent met de Gendtse kermis. Bijna iedereen heeft wel een keer een consumptie uit handen van Frank gekregen en altijd met een grote glimlach op zijn gezicht. Altijd goed gehumeurd dat was hij zeker, en hoe groter de mensenmassa hoe beter. Niks was voor Frank teveel, hij stond altijd voor iedereen klaar. Je kon altijd op hem rekenen!

Daarom zal het ook een groot gemis zijn nu hij er niet meer is. Voor de Gendtse gemeenschap, zijn vrienden en naasten. Maar in het bijzonder zijn familie, Karin en Bob. Wij wensen ze veel sterkte met dit grote verlies.

Voor iedereen is de mogelijkheid om afscheid te nemen van Frank op woensdag 5 augustus tussen 18.00 uur en 21.00 uur bij De Klok.

Donderdag is de uitvaart en crematie. Om 15.30 vertrekt de rouwstoet vanaf De Klok richting het crematorium in Heteren. Het is de wens van familie om voor Frank een welverdiende erehaag te vormen. Iedereen is vrij om hierbij aan te sluiten om een Frank een laatste groet te brengen. Donderdagmiddag  om 15.30 uur vanaf De Klok door de Nijmeegsestraat richting De Bataven.

Team De Klok

 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement