Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Mevrouw Gug bij De Vrienden van Sebastianus Live (zaterdag 24 juni) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
Het evenement “Kersenfeest 2017” is verzekerd bij Jos Venselaar & Partners.
Bij Jos is een verzekering goed geregeld, maar hij geeft geen zekerheid voor een gezellig en mooi durpsfeest. Daar zorgen natuurlijk Stichting Kersenfeest, het Schuttersgilde St. Sebastianus, Winkeliersvereniging Gendt en Stichting Duursport Gendt voor.

Jos wenst iedereen fijne dagen en een mooi feest toe.
 

 

 

 

  Foto bestellen?
(tekst mevrouw GuG)

#VVSL17

Wauw!

Eigenlijk zegt dit alles over de eerste avond van Vrienden Van Sebastianus Live 2017 (oftewel VVSL17). Maar wie er niet bij was (je hebt echt iets gemist) wil waarschijnlijk meer weten over dit spektakel in onze Gendtse Providentia.

Om eerlijk te zijn duurde het voor mij even voordat ik de kaarten voor deze avond had gekocht. Tot 2 jaar geleden was die ene avond dat we oppas hadden nog bestemd voor een avond in de tent. Maar als 30-plusser wordt je daar, met name op zaterdag, toch eigenlijk een beetje te oud. Toen ik afgelopen vrijdag bij Edmund van de laatste 5 kaarten er 4 kocht concludeerde ik dat het animo voor deze avond in ieder geval al groot was.

En groots was ook de avond. Zoals iemand in mijn gezelschap zei; het had ook Gendts met een zachte G kunnen heten. Iemand die ooit bij Guus Meeuwis en zijn Groots-concerten is geweest zal dat beamen.

Normaal gesproken noem ik in mijn “stukje” een paar dingen die extra mooi of bijzonder waren, maar daar is nu geen beginnen aan. Het was écht zo mooi, goed, gezellig, spectaculair en ga zo maar door. En net zoals bij de echte Vrienden van Amstel Live was het een avond van uitersten.

Van een prachtig “Mag ik dan bij jou” door Sem begeleid op piano, tot een kroegenmedley op een rijdend(!) podium, en van de vendeliers (zelfs hangend in de lucht), naar een happy hardcore set door de DJ. Ook werd middels een foto serie duidelijk hoeveel, enorm veel, werk er in deze avond zat.

Hashtag

En hoewel ik zo graag een paar mensen specifiek zou willen noemen ga ik dat niet doen. Het zou simpelweg de andere optredens te kort doen. Waarschijnlijk komen er via social media nog diverse filmpjes voorbij die laten zien hoe geweldig het was. Dat brengt me ook bij de hashtag (#)VVSL17. Blijkbaar is het vermelden van een hashtag bij het delen van foto’s en video’s op social media nog niet zo gebruikelijk, daar moeten we nog even mee oefenen.

Deze avond vraagt gewoon om een herhaling. Al was het maar om de mensen die het dit jaar gemist hebben een tweede kans te geven. En om dan wel de #VVSL17 volop te gebruiken op social media. Die keer zal ik in ieder geval niet zo lang wachten met het kopen van de kaarten.

Groetjes,

Mevrouw Gug

 

 

 

 

   
   
   
   
 
 

Naar het archief van Actueel