Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 

Het dagelijks gieten is voorbij

Terug naar Vépé
   
06 23947551
 
Wij zijn ook vriend van GuG
 

 

 
 
 
 
 

In de kassen van Kwekerij Arnhem – Nijmegen komen bezoekers plots oog in oog te staan met een mannetje van Playmobil. Verdwaald? Allerminst, want de vrolijk uitziende tuinman met zijn gieter staat symbool voor de kunststof plantenbakken met een potgrondbewateringssysteem. Beide kunststof producten zijn nauw met elkaar verbonden met het Duitse bedrijf Lechuza, één van de marktleiders op het gebied van duurzaam kunststof plantenbakken en bloempotten. Te koop bij Kwekerij Arnhem – Nijmegen. Bert van Deelen geeft er gratis inplantservice  bij.

De hoogwaardige kunststof plantenbakken zijn geschikt voor buiten en binnen. Het bewateringssysteem maakt het leven gemakkelijk. “Optimale watervoorziening door een   waterreservoir. Nooit meer teveel gieten. Het dagelijks gieten is voorbij.”, zo meldt de omschrijving. Je moet  flink je best doen om nu nog een kamerplant te laten verpieteren, zegt Bert met zijn bekende glimlach. Het systeem laat de plant bepalen hoeveel water die nodig heeft, net als de natuur. Uitgedroogde of natte wortelkluiten zijn daarom verleden tijd, zo is de verzekering.

Het assortiment begint voor een kleine tafeldecoratie met 18 centimeter hoogte tot stevige bakken voor grote woonvertrekken en kantoren van maar liefst 105 centimeter. Duurzaamheid vindt Bert van Deelen belangrijk. De producten zijn 100 procent recyclebaar. Maar weggooien is niet nodig. Het materiaal is namelijk weers- UV- en vorstbestendig. Dreigt de plant uit de bak te groeien? Schaf een grotere bak aan. Een duurzame investering. Bij de gratis inplantservice voor beide bakken geeft Bert van Deelen ook nog deskundige advies over bemesting mee.
 

 
 
 

Groeten uit Gendt 2019

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied  

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement