Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 

Interieurbeplanting

Terug naar Vépé
   
06 23947551
 
Wij zijn ook vriend van GuG
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Vier tot vijf keer per jaar staat de bus van Kwekerij Arnhem - Nijmegen voor de deur van BESgroep in Malden. In het ruime kantoorpand, voor accountants en belastingadviseurs, staan 55 plantenbakken. Hoewel de planten door een uitgekiend waterreservoir zelf water opnemen, twijfelt de ondernemer Fred Janssen of hij of zijn personeel aan het groen voldoende aandacht zal besteden. De mensen van Kwekerij Arnhem – Nijmegen kunnen dat veel beter. En je hebt er geen omkijken naar, zegt Janssen. “Frisse planten op kantoor vind ik belangrijk. Het geeft de mens zuurstof om prettig te kunnen werken.” 

Bert van Deelen begrijpt Janssen. Op een kantoor heb je personeel met en zonder groene vingers. In drukke tijdens verlofdagen of vakanties schiet de plantverzorging er soms bij in. Met een contract interieurbeplanting van Kwekerij Arnhem – Nijmegen krijgen de planten de juiste aandacht. Bij een ronde wordt aandacht besteed aan watervoorziening, bemesting, plaagbestrijding, verpotten én indien nodig dorre bladeren verwijderen.

 

En mocht een plant er verpieterd bijstaan, door welke oorzaak dan ook dan wordt hij door het team vervangen door een frisse nieuwe plant.
 

 
 
 

Groeten uit Gendt 2019

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied  

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement