Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Open dag Autobedrijf JST Terug naar Vépé
   
 
Biezenkamp 25a

 0481-729728
 

 

 
   

Het ondernemersduo Jorg Peters en Stijn Hubers laat iedereen op feestelijke wijze kennismaken met hun nieuwe autobedrijf JST ien ons durp. In samenwerking met handelsonderneming Elings wordt op zaterdag 10 juni een open dag gehouden. Bezoekers worden ontvangen met een hapje en een drankje, kunnen gratis deelnemen aan een wielwisselwedstrijd en voor de kinderen staat er een springkussen. Joop Elings showt een deel van zijn occasions. De open dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Wielwisselwedstrijd

Bij de wielwiselwedstrijd zijn drie prijzen te winnen van respectievelijk 75, 50 en 25 euro. Te besteden bij JST. Ook dames worden uitgenodigd om zo snel mogelijk een wiel te wisselen. Om de veiligheid te waarborgen staat de auto op een brug.

 

Autobedrijf JST legt zich toe op reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK keuringen voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Sleutelen aan auto’s en bromfietsen zat er  bij de mannen al van jongs af aan in. Jorg Peters heeft zijn professionele vakkennis opgedaan als autotechnicus/leermeester bij Audi. Voordat Stijn Hubers dit jaar de overstap maakte naar ondernemer was hij voorman VW bedrijfswagens. Beiden zijn bevoegd om Apk-keuringen uit te voeren. De open dag is bedoeld als kennismaking. Jorg: “We kunnen wel een mooi verhaal ophangen, maar het lijkt ons veel beter dat mensen de werkplaats met eigen ogen in een ongedwongen sfeer kunnen zien om een mening te vormen over Autobedrijf JST.” Stijn knikt. “En wij houden van persoonlijk contact. ”

Joop Elings heeft zijn sporen verdiend met zijn handelsonsderneming in Flieren. Zaken doen gaat om het verkopen van een eerlijke auto voor een eerlijke prijs, is zijn motto. Zijn occasions staan voortaan  bij Autobedrijf JST.