Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 

Antidruk Wol

Terug Vépé
   
 
 
   
 

 

 

Het seizoen van wandeltochten komt in zicht. Een flinke wandeling kan helaas vragen om blaren. Zelfs na een dagje shoppen, kunnen je voeten vervelend protesteren. Volgens Dries Koppejan van Lifestyle & Wol is dat helemaal niet nodig. Hij is met het product Antidruk Wol op de markt gekomen.

Het product geeft verlichting aan alle loopsporten. Maar ook voor mensen die voor hun werk veel moeten lopen, zoals postbezorgers, bouwvakkers en personeel in de zorg.

Een stukje wol tussen de tenen of op een drukplek doet wonderen. Maar dan wel van 100 procent pure merinowol, zegt de Gendtse ondernemer er meteen bij. ”Het verschil kun je voelen.” Om dat zelf te kunnen ervaren ligt bij Lifestyle & Wol een gratis monster klaar.

Het merinoschaap produceert wel vijf kilo wol per jaar. De wolmerino blinkt niet alleen uit in de hoge wolproductie, maar ook in de bijzondere kwaliteit, legt Dries uit. Per vierkante centimeter groeien bij een merino tien keer zoveel haartjes dan bij een gemiddeld ander schaap. Je voelt daarom de zeer fijne structuur. En niet onbelangrijk, de wol kriebelt niet.

Bekijk hier de folder