Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

       

 
 
Pizza kapsalon Terug naar Vépé
 
   
De vaste klanten van cafetaria Gendt zijn er vertrouwd mee. Kapsalon, een bakje met friet, met shoarma. kalfsvlees of kip, groenten en saus. 
Echt lekker hoor, weet Tugay Yilmaz. Klanten weten het ook, want er is veel vraag naar kapsalon in de variatie Shoarma, Döner en Kipdöner. 

Na drie jaar in Gendt wil hij ‘nieuwe dingen’ proberen. Het volledige vernieuwingspakket houdt Tugay graag voor zich. “Gewoon een beetje geduld hebben. Over een paar weken heb ik weer nieuws”, zegt hij met een lach. Hij begint met de Pizza Kapsalon. Een nieuwe lekkernij dat in een deel van Nederland nog nauwelijks wordt aangeboden. Een pizza kapsalon vind ik veel lekkerder dan een traditionele pizza, zo is de mening van Tugay.

 

“De verschillende ingrediënten proef je en flink wat kaas.“ En dan flink wat sla, tomaten en komkommers er op, voegt hij aan toe. De verschillende sauzen maken de specialiteit compleet. “Om te smullen.”

Proeven

Om het niet bij woorden te laten krijgt GuG de mogelijkheid om de pizza kapsalon te proeven. Inderdaad, het is een pizza die eigenlijk geen pizza is, maar wel een hele lekkere pizza.
Pizza kapsalon is verkrijgbaar in 2 afmetingen.