Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 

Delicatessen bij Dock16

Terug Vépé
   
 

Henri Dunantstraat 16 Gendt

 
 

 

Dock16 staat voor prettig shoppen en woongenot. Een combinatie waar verrassende delicatessen niet mogen ontbreken, zegt eigenaar Dries Koppenjan. Zelf geeft hij de voorkeur aan een Bourgondische ingesteld leven. Het gros van zijn food-assortiment komt dan ook uit Limburg en streekprodecten. “Dock16 is bedoeld als cadeauparadijs. In het aanbod van foodproducten is er een mooie keus om een passend geschenk te vinden tegen een vriendelijk prijsje.”

De producten zijn uiteenlopend. Van jam, koffie, soep, mosterd, wijn tot streekbieren. De Limburgse stoofpotten zijn favoriet. Dries Koppenjan: Een stoofpotje kun je naar wens met eigen ingrediënten combineren.”

Dock16 draagt als motto Unique shopping. Het gaat om beleving. Een potje jam in combinatie met een landelijke sfeerproduct is een genot om als gast op een feestje  te komen.  En altijd wordt het geschenk feestelijk verpakt, vult Dries aan. “Ondernemen is niet louter  geld verdienen. Het is voor Dock16 ook een sociaal gebeuren.”

 

 

 

 
 
 
   
 
 

Groeten uit Gendt 2021

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement