Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 

Dock16: nu ook veldbloemboeketten

Terug Vépé
   
 

 

 
 
 

Een cadeau of voor jezelf? Na ruim een jaar het startsein gegeven te hebben voor Dock16 zijn er nu ook spannende veldboeketten. Omdat voor ons bloemen de onmisbare schakel was om de sfeer in huis te complimenteren, zegt eigenaar Dries Koppenjan met een lach. En dat niet alleen. “Volgens deskundigen geven bloemen extra veel zuurstof en maken ze daardoor de lucht in je huis schoner. Totdat ons land weer coronavrij is, zijn prachtige boeketten via onze website en Facebook op bestelling verkrijgbaar.

Dock16 is in hetzelfde pand gehuisvest als Lifestyle en Wol. Beide bedrijven aan de  Henri Dunantstraat 16 richten zich op outdoor, sfeer en gezelligheid, zegt Dries met een lach. Want het gaat goed met Dock16. Ondanks de coronamaatregelen en dankzij digitale bestellingen. “Dock16 is unique shopping, zeggen wij altijd. Shoppen moet gewoon een beleving zijn. Struinen langs onze streekproducten zoals Betuws Waolbier en Veluwse lekkernijen, unieke woondecoraties en puur schapenwollen producten als vesten, truien, mutsen, sokken en dekbedden.” Deze zomermaanden richt hij zich onder een pas gebouwde overkapping op het buitengebeuren.

Boeketten is de volgende ‘griffel’ aan het Gendtse Dock16, zo noemt de eigenaar zijn jongste aanwinst.
De boeketten worden als basis in afmetingen door een professionele bloemist samengesteld. De persoonlijke keuze is ruim, legt Dries op rustige toon uit. De wens van onze klanten staat zo mogelijk altijd voorop. “Kleur, hoogte en bloemen zijn bijvoorbeeld bespreekbaar. Ook een mooie vaas of pot nodig? Hebben we ook!”

Dock16 biedt daarnaast boeketbonnen en abonnementen aan in alle gewenste prijsklassen. Vraag naar de voorwaarden.

Boeketten kun je bestellen via 06 - 83771760.

 

 
 
   
 
   
 
 
 

Groeten uit Gendt 2021

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement