Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

         

 

 
 
De verbouwing krijgt vorm Terug Vépé
   
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

   

 

 
 
 
 
 

De pinautomaat van ABN-AMRO is al uit het straatbeeld van Gendt verdwenen. Volgend jaar gaat de rest van het voormalige bankgebouw rigoureus op de schop. Het pand van Van Herwijnen Kreston wordt verbouwd en ingericht naar een hedendaags flexibel kantoor. En een mooi pand, zegt de partner Jaap Sommerdijk niet zonder trots. Het gerenommeerde bureau Kristinsson Architecten heeft hij in de arm genomen om er écht iets bijzonders van te maken.  Het pand wordt gesplitst in kantoor en boven een woonruimte met eigen ingang aan de voorzijde.

De corona heeft zijn plan door elkaar gehusseld. Het pand aanpassen stond al een poosje in de planning. Door de digitalisering zou het kantoor op termijn een andere invulling krijgen, legt Jaap uit. De tijd dat werknemers achter hun bureau hun werk doen ligt ver achter ons. Het ‘digitale kantoor’ wint terrein. “De coronacrisis heeft dat weer eens duidelijk gemaakt. Vanwege de corona én gezondheid voor iedereen zijn we echt minimaal op kantoor.” Digitalisering van boekhouding was al aardig ingeburgerd. Ondernemers kunnen met de juiste software zelf de praktische boekhouding doen. Advies blijft daarbij onontbeerlijk, weet Jaap. Van Herwijnen Kreston heeft alles in huis. Van belastingadviseurs tot accountants.
 

q
Tijdens informele bijeenkomsten is iedereen en  zonder afspraak welkom

Op één punt heeft corona de planning verstoord; de informele en gezellige bijeenkomsten. De bar staat er al.  Eerder zei Jaap er dit over. “Wij willen als kantoor zichtbaar en betrokken blijven bij de Gendtse gemeenschap.” En wat betreft de informele bijeenkomsten is iedereen en zonder afspraak welkom. Jaap dacht aan een maandelijkse afsluiting op de vrijdagmiddag. Er komen specifieke onderwerpen rondom overname en waardering van je bedrijf, de inrichting van de digitale administratie, het gebruik van onze portals, maar ook actuele fiscale en arbeidsrechtelijke onderwerpen en niet te vergeten startersbijeenkomsten.

Kort voor Nieuwjaar is zijn visie door corona niet veranderd. Het kantoor op de benedenverdieping krijgt 6 werkplekken, met een spreekkamer, legt hij uit. “Alles is coronaproof ingericht op het bezoek door en voor onze relaties. Natuurlijk willen we ook graag nieuwe klanten en relaties ontvangen en ontmoeten.”

En wanneer gaat op vrijdag de bar open? Jaap bedenkt zich geen moment. “Als we deze lastige periode achter ons mogen laten, dan bun ik als eerste die alle ondernemers uut ons durp uutnodig om dit hier te mogen vieren.”

Van Herwijnen Kreston geeft periodiek  een nieuwsbrief uit over de coronamaatregelen met adviezen. Ook voor niet-klanten beschikbaar. Klik hier om u aan te melden.
 

 
 

Groeten uit Gendt 2020

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement