Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 

Een viool is geen Cool Wave viool van Bert

Terug naar Vépé
   
06 23947551
 
Wij zijn ook vriend van GuG
 

 

 
 
 
 
 
 

Wie bij Kwekerij Arnhem-Nijmegen binnenkomt, stuit op een bonte muur van violen. Het geeft gelijk een wauw gevoel. Dat is ook de bedoeling zegt Bert van Deelen.

En dan begint zijn betoog . Een viool is geen Cool Wave viool. Alleen de Cool Wave overleeft een winterse temperatuur van min 25 graden. Het geeft namelijk tot het voorjaar een uitbundige bloemenpracht.
De bijzondere viool van Kwekerij Arnhem-Nijmegen is gegarandeerd van hoge kwaliteit zegt hij. De groeikrachtigste onder de violen die hij verkoopt zijn in Gendt onder ideale omstandigheden gekweekt en opgegroeid.

Er zijn voor de Cool Wave violen relatief weinig verkooppunten. Oorzaak is het prijskaartje, zegt Bert eerlijk. De meeste handelaren kiezen voor snelle handel. Zijn violen hebben toch een voorsprong. De ruime bloeitijd is niet het enige. Geen onderhoud, want uitgebloeide bloemen vallen er af om ruimte te maken voor frisse bloemen.
En nu de winst. De Cool Wave groeit breed, waardoor je met de helft van de planten op perken en in bloembakken in volume hetzelfde bereikt.

Bezoek Kwekerij Arnhem-Nijmegen en laat je ook verrassen door het wauw gevoel

 
 
 

Groeten uit Gendt 2019

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied  

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement