Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Nieuwbouw Autobedrijf van Sambeek (maandag 3 september) Terug naar Vépé
   
 
 
 
 

 

 
   
De auto’s van autobedrijf Van Sambeek markeren langs de Langstraat al een tijdje de plaats waar volgend jaar een moderne showroom met werkplaats in gebruik wordt genomen. Tijdens de bouwvakvakantie is de fundering gestort. Nu wordt de staalconstructie geplaatst. De contouren zijn al zichtbaar. Naar verwacht is de stalen constructie, inclusief de beplating, binnen twee maanden gereed .

De huidige locatie aan de Burchtgraafstraat krijgt naar alle waarschijnlijkheid een woonbestemming. Maar daarover wil Rob van Sambeek zich pas buigen als hij is verhuisd, zegt hij. De prioriteit ligt nu bij een nieuw bedrijfspand. GuG gaat het bouwproces op de voet volgen.

Van Sambeek is een begrip aan de Dorpstraat. De toenmalige gemeente Gendt heeft het familiebedrijf destijds het predicaat gegeven van een goed onderhouden bedrijf dat midden in het centrum niet misstaat. Een compliment waar Rob van Sambeek anno 2018 weinig mee heeft.
 
Vanwege ruimtegebrek en ambitie om het bedrijf te verbeteren was er geen ander keus dan te verplaatsen. Maar dan moest het volgens Rob van Sambeek wel een mooie zichtlocatie zijn.

Drie jaar geleden kwam die gelegenheid. Een mooie zichtlocatie aan de Langstraat. De nieuwbouw bestaat uit een ruime werkplaats met een overzichtelijke showroom. Ook is er beduidend meer parkeergelegenheid.
De bestaande loods is deels aangepakt. Het gaat dienst doen als was- poets- en fotoruimte, opslag en magazijn. Door deze extra ruimtes is het op alle fronten een stuk gemakkelijker en efficiënter werken, zegt Rob.

De nieuwbouw verandert niets aan de bedrijfsfilosofie, verzekert Rob van Sambeek. “Ons doel is om de klant straks nóg beter te kunnen bedienen. Het vertrouwde klantencontact en de gemoedelijke sfeer blijft natuurlijk behouden.” Inclusief met een kop koffie of thee, voegt Rob van Sambeek er graag aan toe.
 
 

 

 

De bouw 13 november

De bouw  13 september

De bouw op 3 september