Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

         

 

 
 
De hypotheekadviseur Terug Vépé
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

   

 

Een huis kopen met goed financieel advies scheelt een stuk, zegt Jan Zwarts. Hij gaat samenwerken met SOM. GuG gé op bezoek.

Het afsluiten of aanpassen van een hypotheek voor een leek is complexe materie; het procedurebos is tegenwoordig dicht en donker. De hypotheekadviseur biedt dan hulp. Maar wie? Google geeft bij een zoekopdracht binnen een halve seconden een slordige 517.000 resultaten op. In die digitale tuttifrutti staat Jan de Zwart van Maatwerk Financieel Advies. Hij is als onafhankelijk hypotheekadviseur in 2018 een samenwerking aangegaan met SOM Makelaars.

SOM krijgt namelijk steeds meer vragen over hypotheken. Het is een specifiek terrein die ze graag overlaat aan een erkende adviseur. “Met deze samenwerking kunnen we bij een woningaankoop een compleet pakket aanbieden. Dat willen mensen steeds meer,” legt Hans Leenders uit.

De adviseur kijkt welke hypotheek het beste past bij de persoonlijke situatie en zorgt dat het hele proces van a tot z in goede banen wordt geleid, geeft de zoekmachine prijs. Een hypotheekadviseur brengt alles in kaart, neemt de verschillende mogelijkheden met je door en begeleidt de aanvraag. ‘Het enige dat jij hoeft te doen, is de juiste documenten aanleveren.’

“Ik geef mijn relaties een advies op maat waarbij ik ze actief betrek, veel informatie aan ze vraag, en ze van elke stap op de hoogte houdt”, vertelt Jan. In ons gesprek springen zijn visie en persoonlijkheid eruit. Deskundig, bijzonder, secuur, extravagant en een sociale levenshouding. Gespreksstof in overvloed. Ons gesprek over motorrijden en 4x4 autorijden gaat soepel over in voorwaarden voor een hypotheek. Hij heeft nooit aan adverteren gedaan, zegt hij met een lach. “Mijn klanten komen op een andere manier naar mij toe.”

 

En dat doet hij sinds 2001 vanuit zijn woning in Nijmegen-Noord. Maatwerk op het gebied van advies voor verzekeringen en hypotheken. “Ik kan alles wat een groot kantoor ook doet.” “Maar dan anders”, voegt hij eraan toe. “Ik werk vanuit huis, heb geen personeel en geen leaseauto.” Begonnen in loondienst bij een verzekeraar en bij twee makelaarskantoren, heeft hij zijn opleiding gehad en praktische ervaring opgedaan. Maar om zelf te kunnen kiezen hoe en voor wie hij werkt, met welke partijen hij zaken wil doen en vooral om het beste voor zijn klanten te kunnen bieden, begon Jan de Zwart ruim 20 jaar geleden voor zichzelf.

Hij is Erkend Financieel- en Hypotheekadviseur. Deze erkenning moet verplicht met studie worden bijhouden. Jan kan een beetje opstandig worden als iets “moet”, maar vindt het vanzelfsprekend om zijn kennis bij te houden. Vanaf zijn eerste dag als ondernemer doet hij het op zijn eigen manier. “Ik volg graag allerlei soorten opleidingen, ook die niet bij mijn werk horen. Pluis voor een klant alles precies uit, juist de bijzondere situaties vindt hij een uitdaging.”  

Hij is sociaal, geeft breed advies, heeft een persoonlijke binding met zijn klanten, is graag veel buiten, hobbyt in autotechniek, houdt van de natuur en kan goed kletsen. Hij vindt het belangrijk een goede wederzijdse klik met zijn klanten te ervaren.

Belangstelling voor een gesprek? Op de website (link) staat zijn bondige informatie.

 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2021

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement