Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Hypotheekadvies óók goed geregeld! Terug Vépé
   
 
 
 
 

 

 
Hier en daar nog een kleinigheidje, maar de grote verhuisklussen zijn achter de rug. Het nieuwe kantoor van Jos Venselaar & Partners in hartje centrum van Gendt draait weer op volle toeren. Voor risicoadvies, verzekeringen en nu óók voor hypotheekadvies kan men tijdens het boodschappen doen gewoon binnenlopen. Jos, Lonneke en Erik heten jullie van harte welkom.

Het is een fijne locatie. Vanuit ons kantoor hebben we zicht op het centrumgebeuren. Voorbijgangers steken de hand op, zegt Jos. Het kantoor wordt omringd door Gendtse winkels. “Klanten weten ons nou vul meer te viende.” Wie een vraag heeft kan tijdens de boodschap even naar binnen. Ook zonder afspraak. “En dat is krčk de bedoeling.” Want goed geregeld is bij Jos nog altijd dichtbij.

 
In het nieuwe kantoor heeft erkend hypotheekadviseur Erik Rebergen een werkruimte. Het hypotheekadvies is een compleet pakket van offerte aanvragen tot contacten met geldverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, makelaars en notarissen, legt hij uit. “Een hypotheek afsluiten is misschien wel de grootste financiële beslissing in je leven. Daarom hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact.” Ook voor hypotheekadvies, gewoon binnenlopen, zegt Erik. ”In de praktijk blijkt dat mensen ongemerkt met veel vragen zitten bij het afsluiten van hun hypotheek."
Erik sluit zich graag aan bij het motto van Jos. Goed geregeld, altijd dichtbij.

Het kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. tel. 727003, mailen mag natuurlijk ook.