Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Lonneke stelt zich voor Terug Vépé
   
 
 
 
 

 

 
Dienstverlening vanuit kantoor kan, maar is niet altijd even wenselijk, weet Jos Venselaar. Zeker in de zakelijke sector. “Een vertrouwensband onderhouden vraagt om persoonlijk contact.” Maar door drukte kwam het er de laatste maanden steeds minder van, zegt hij. Maar ook dát is bij Jos goed geregeld. Op zijn kantoor werkt nu Lonneke Nooy. Ze is het aanspreekpunt bij afwezigheid van Jos.

Een ongedwongen gesprek voeren is de Zevenaarse duidelijk op haar lijf geschreven. Lonneke (41) zit meteen op de praatstoel. Ze heeft een loopbaan van ruim
23 jaar op een assurantiekantoor in Groessen achter de rug. Een druk kantoor en veel contact met klanten en verzekeraars. Toch was ze was ze toe aan iets nieuws. Maar dan niet meer in de assurantie, zegt ze met een lach. Haar vakgebied vraagt alsmaar cursussen volgen en examens doen voor het bijhouden van kennis. De nieuwe toekomst lag in een baan op een administratiekantoor, dacht ze.

Maar daar kwam Lonneke al snel van terug. “De hele dag met getallen bezig zijn gaf me geen voldoening. ” Toen ze na een tijdje de advertentie van Jos zag, nam ze kans waar. Een klein kantoor in een Betuws dorp leek haar wel wat. De sollicitatiegesprekken met Jos verliepen positief, zo heeft ze ervaren. “Ja, toen ik hier op kantoor binnenkwam voelde het meteen goed. Alsof ik hier al jaren kwam. Het voelde natuurlijk aan.” De cursussen, bijscholingen en examens neemt ze graag op de koop toe.
En het voelt nog steeds goed, zo blijkt uit het gesprek. Lonneke heeft een duidelijke visie over klantcontact. “Ik houd van korte lijnen.” De online diensten vindt ze soms handig, maar staat bij haar niet bovenaan het lijstje. “Misschien klinkt het wat ouderwets, maar informatie opzoeken via een website om je probleem op te lossen zie ik meer als zoek het zelf maar uit.” Ze ziet het graag anders.
De lach komt weer tevoorschijn. “Weet je. Heb je een vraag, bel of kom gezellig even op kantoor.”
Ze heeft ervaren dat ook meer en meer jonge mensen de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek.

Contact

Lonneke is werkzaam op de maandag, woensdag en donderdag. Contact via de mail? Kan altijd, klik hier. lonneke@josvenselaarenpartners.nl. Maar je mag natuurlijk altijd binnenkomen, geeft ze met nadruk mee. “Ik kijk er naar uit om mensen persoonlijk te leren kennen!"