Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
  Terug naar Vépé
   

Camping Waalstrand stort zich in het Tirolerfest. De jaarlijkse jaarmarkt kijkt met een schuin oog naar het Oostenrijkse Triol.  Wat echt Gendts blief is het gezellige terras en de verkoop van riefkoek, waarvan de opbrengst gaat naar de organisatie van de Burgrun. De jaarmarkt wordt gehouden op zaterdag 29 juli van 13.30 tot 20.00 uur.

 Er is een braderie, rad van avontuur, optredens en, zoals het op een Tirolerfest hoort, zijn er braadworsten te koop. Roger en Anciëlla  waarderen het zeer als bezoekers naar de jaarmarkt komen in lederhosen of dirndl jurken. Jawel, zelf steken ze zich ook in deze Tiroler kleding.

Deelnemers van de braderie

VVV Lingewaard, riefkoek, LOOP EN WERK Filippijnen, Lilly’s sieraden, enveloppenkraam van camping Waalstrand, Jose Joosten met honing en kersenjam, Tupperware van Wilma van Kalkeren, Helmie Huisman en Marielle Krechting met KwieBus kaarten, De Huyskweker, Porselein, Onlinetas.nl, Worstenkaravaan Corne Kohler, Moon Berns  naambordjes, Zorgboerderij de Karmel Gendt en kleding  van Looks & More.