Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
VanBuuf ook op de kerstmarkt Terug naar vp
   
 
 
 
 

 

 
 

Omdat het vorig jaar zo goed is bevallen staan ze straks weer op de kerstmarkt ien ons durp. VanBuuf, misschien wel hét adres in Lent en op het web voor modieuze en draagbare tassen, clutches en portemonnees.
Voor de kerstmarkt in Gendt brengen ze hun nieuwste najaarscollectie mee.

Vriendelijk geprijsd
 
Achter VanBuuf staan Inge Scholten en Maaike Willems. Twee vriendinnen én enthousiaste buurvrouwen die gezamenlijke een passie hebben: tassen. De inkoop doen ze nog steeds op het gevoel. Het mag modieus en trendy zijn, maar zeker voor jong tot oud, legt Maaike uit. ”Onze producten zijn modieus en gemakkelijk draagbaar. En bovendien vriendelijk geprijsd. Ook niet onbelangrijk vinden wij zelf.” 

 

In de najaarscollectie van VanBuuf schuilen invloeden van zowel Inge als Maaike. Gezamenlijk komen we tot een assortiment voor een breed publiek, weet Maaike te vertellen. Zij van is van de kleuren okergeel en legergroen. Inge vindt hun aankoop van kleine rugtasjes geweldig.
De foto’s zijn gemaakt bij restaurant Stroom in Lent. De industriële omgeving sprak ze wel aan. Inge: “Tja, wat zal ik zeggen. Het is stoer en meteen ook zo stijlvol.”

De webshop geeft een aardig beeld van het assortiment. Op hun Facebookpagina staat het laatste nieuws. VanBuuf start op het digitale podium met aantrekkelijke winacties. Reden om ons te volgen?

VanBuuf verzorgt ook gezellige tassenparty’s. Voor meer info kijk op tassenparty.
Andalusiestraat 56, Lent. Email  info@vanbuuf.nl

Kerstmarkt, zondag 16 december