Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Open Huis Terug naar Vépé
   
 
 
 
 

 

 
   

60-jarig jubileum en een nieuw pand. Voor Autobedrijf van Sambeek Gendt een extra reden om dit met een open huis feestelijk onder de aandacht brengen. Voor een hapje en een drankje verandert de werkplaats in een gezellig terras. Voor de kinderen is er buiten van alles te doen. Iedereen is van harte welkom. Zaterdag 17 augustus, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Het autobedrijf aan de Dorpstraat was uit zijn jasje gegroeid. Uitbreiding was niet mogelijk. Verplaatsen was voor Rob van Sambeek de enige optie, want groei is niet te stoppen. “Ruimtegebrek voor de verkoop is één. De ambitie om het hele bedrijf te verbeteren gaf bij mij de doorslag om een nieuwe locatie te zoeken.” En die werd gevonden bij de entree van Gendt.

Het nieuwe autobedrijf is ruim opgezet. Gericht op onderhoud en verkoop/lease van jonge occasions. Autobedrijf van Sambeek is nu in staat een nóg breder aanbod in voorraad te hebben, zowel binnen als buiten, legt Rob uit. “Wellicht niet onbelangrijk, onze occasions zijn nóg scherper geprijsd.”   

Zie ook Sambeek is verhuisd

 

 

 

   
 
 
 

Groeten uit Gendt 2019

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied  

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement