Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
PvdA: voor de toekomst van Gendt Terug Vépé
   
De inhoud van deze pagina is de mening van onderstaande partij.
 

 
 
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
De afgelopen jaren stond in de politiek in Lingewaard een woord centraal: loslaten. Dat stond voor een gemeente die minder zelf wil doen, minder verantwoordelijkheid nemen, meer aan inwoners overlaten. De PvdA stond en staat voor een andere koers. Wij willen een gemeente die het fundament durft te zijn onder de lokale samenleving. Samen met inwoners aan de slag met de thema’s van de toekomst: vergrijzing, duurzaamheid, leefbaarheid. En ervoor zorgen dat iedereen zeker kan zijn van goed werk, een fatsoenlijke woning en zorg en ondersteuning op het moment dat die nodig is.

‘Als er in Gendt een probleem is waar de gemeente snel mee aan de slag moet, is het wel het gebrek aan passende woningen’, vertelt Paul Verhoeven. En hij kan het weten. Als inwoner van Gendt, voorzitter van de huurdersvereniging én kandidaat Raadslid staat hij voor meer sociale huurwoningen, meer ruimte voor starters en betere doorstroming op de woningmarkt.

Omdat mensen uit Gendt ons steeds opnieuw vertellen dat het daaraan schort. Jongeren die in Gendt willen blijven vinden geen woning en wie wat ouder wordt kan moeilijk kleiner gaan wonen. Dat moet anders, genoeg jonge aanwas is nodig om Gendt leefbaar te houden.Wat wij nog meer belangrijk vinden voor Gendt en voor Lingewaard leest u in ons verkiezingsprogramma Voor de toekomst. In het filmpje hieronder legt lijsttrekker Maarten van den Bos in een minuut uit wat daar allemaal in staat. Samen met de overige kandidaten op de lijst – uit Gendt naast Paul Verhoeven ook Mieke Bles en Jos Aarntzen – gaat hij aan de slag met het Lingewaard van de toekomst. Doet u mee? Kijk op onze website of volg ons op Facebook