Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Voor bijbouw van betaalbare huur- en koopwoningen, stem SP! Terug Vépé
De inhoud van deze pagina is de mening van onderstaande partij.
 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

   
 

De SP gaat voor diverse wijken met voldoende groen, voldoende speelruimte voor de kinderen en honden uitlaatplaatsen, waar zowel koop- als huurwoningen voor jong en oud in alle segmenten te vinden zijn. Aangezien ontwikkelaars veel liever dure dan betaalbare woningen bouwen is het van groot belang dat de bouw van woningen in het goedkopere segment afgedwongen wordt.

Dat kan en moet anders!

Tijdens de afgelopen raadsperiode zette de SP zich succesvol in voor bijbouw van sociale huurwoningen, betaalbare koopwoningen en seniorenwoningen. Het huidig college werkte aanvankelijk redelijk mee echter zet met name de laatste tijd, alleen nog in op woonwijkplannen met louter dure koopwoningen. Voorstellen voor bijbouw van betaalbare woningen bij deze plannen werden, op aanraden van het college, door de raad verworpen. Dat kan en moet anders.
 

Tegen huurprijs-en woonlastenverhogingen

Ter voorkoming dat er alleen nog gebouwd wordt voor de mensen met een goed gevulde beurs en de rest het nakijken heeft, blijft de SP zich met name inzetten voor bijbouw van betaalbare huur en koopwoningen voor jong en oud. Betaalbaar wonen moet betaalbaar blijven, dus blijft de SP zich ook inzetten tegen huurprijs-en woonlastenverhogingen.

Stem daarom SP, lijst 2!

 

Om te bezien waar de SP zich in de (bijna) afgelopen raadsperiode voor heeft ingezet klikt u even door naar lingewaard.sp.nl.
 
  Daar vindt u ook het SP Lingewaard verkiezingsprogramma 2018-2022
   
   
   
   
   
   
   
 

Op de SP kunt u rekenen,
ook na 21 maart!

Stem
SP, lijst 2