Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Speerpunten voor Gendt Terug Vépé
   
De inhoud van deze pagina is de mening van onderstaande partij.
 
 
 
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
Beter en frequenter openbaar vervoer
Gendt aansluiten op lijn 300 in Bemmel. Buiten de spitsuren gebruik maken van kleinere shuttle- bussen, een kleinere shuttlebus is milieuvriendelijker. Frequentie shuttlebus: 3x per uur.

Zorg
Ambulance: heel Gendt en Doornenburg bereikbaar binnen de wettelijke aanrijtijd van 15 minuten. Dit betekent streven naar een ambulancepost in Lingewaard.
Mantelzorger: deze ondersteunen als het even te veel wordt. Dit betekent inhuren van een zorgkamer in onze zorgcentra.  Maar ook nu geldt: niks voor niks, dus dit kost geld.Dit betekent financieel keuzes maken. Die keuze is aan U. 
Leefbaarheid
De leefbaarheid in Gendt staat onder druk. Gendt vergrijst met alle gevolgen voor verenigingen en economie . Er wordt te weinig gebouwd.
Als partij van actie-van doen en niet van achterover leunen en afwachten hebben we daarom zelf een centrumplan ontwikkeld.
Naast ons sociaal Centrumplan (o.a. starters- zorgwoningen en een multifunctioneel schoolgebouw, met ruimte voor een bibliotheek en initiatieven als de ruilwinkel “Goed Spul”) steunen wij, omdat er behoefte is aan meer woningen,
ook de “dure” woningbouwprogramma’s van de projectontwikkelaar (Vleumingen-west en het 300.000 euro subsidie kostende Martinuskerkplan)
 

en

geen leefbaarheid aantastende intensieve veebedrijven in onze woonomgeving.
 

Stem voor een leefbaar Gendt,  stem op 21 maart  B06  LIJST 4
 
 

Naar archief verkiezingen