Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
De boodschap van lingewaard.NU Terug Vépé
   
De inhoud van deze pagina is de mening van onderstaande partij.
 

 
 
 
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 
Wat voor een gemeente willen we zijn? Willen we ons volledig richten op Arnhem en Nijmegen, zodat we in de toekomst bekend gaan staan als de “Lingewaardse slaapkernen”? Willen we de groene long blijven tussen deze twee steden of moeten we juist inzetten op meer industriegebieden en meer werkgelegenheid? Willen we de potentie op toeristisch en recreatiegebied gaan benutten en wat zijn de gevolgen van het doortrekken van de A15?

Dit zijn enkele van de issues die nu en in de komende jaren gaan spelen. lingewaard.NU kiest daarin met deze programmavisie duidelijk positie met uw belangen voor ogen. Het is nu tijd om de bestaande structuurvisie af te stoffen en te herijken, zodat het buitengebied op een andere manier gebruikt mag gaan worden. Wij pleiten onder andere voor meer landelijke woningbouw in de voorheen agrarische gebieden en wij zetten ons in om het recreatieve potentieel van onze gemeente volledig te benutten. Wij hopen op uw steun!”

Wij kiezen er bewust voor om onze programmavisie uit te schrijven volgens de programma-indeling van de gemeentelijke meerjarenbegroting. Waarom?
Omdat het op deze manier duidelijk is waar de visie op gestoeld is, omdat we doeltreffend onze visie en speerpunten kunnen formuleren en we eerlijk kunnen zijn over bijvoorbeeld waar het budget vandaan moet komen. Onze ideeën zijn onderbouwd en herkenbaar te herleiden naar een meerjarenbegroting.
 

Vragen of opmerkingen

We hebben geprobeerd om onze visie en speerpunten zo duidelijk mogelijk op te schrijven, maar het kan heel goed zijn dat u vragen heeft of verduidelijking wenst op sommige punten.
Mocht u na het lezen van deze programmavisie 2018-2022 vragen of opmerkingen hebben, of bent u geïnteresseerd geraakt in lingewaard.NU, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

U vindt meer informatie over onze partij op de website.

 

 

 

 
 

Naar archief verkiezingen