Ieder seizoen verrassend

Dat is Kwekerij Arnhem-Nijmegen van Bert van Deelen uit Gendt, onderdeel van de Huyskweker-formule. Tot begin september vond je er een breed assortiment aan zomerbloeiers, maar vanaf deze maand is het tijd voor verrassende najaar- en winterbloeiers.

En dat is helemaal niet gek volgens Bert. ‘Wij doen niet mee aan de landelijke race die voor ieder seizoen ontstaat. We bieden dus niet als eerste de najaar- en winterbloeiers aan, maar doen dat pas als ze er klaar voor zijn. Ja, dat duurt wat langer, maar de kwaliteit is veel beter terwijl de prijs niet hoger ligt.’ Naast de Coolwave, de Duitse Heide, de Trio’s en High Five zijn vanaf volgende week ook de winterbakken weer beschikbaar. ‘Je ruilt je bak bij ons om en krijgt een goedgevulde, mooie bak mee terug. Handig voor de klant omdat die niets meer hoeft te doen behalve kiezen, maar ook erg duurzaam: door het statiegeldsysteem gebruiken we iedere bak opnieuw. Oh, en bloeien? Dat doen ze tot april/mei’ zegt Bert.
De verrassing zit hem niet alleen in de zomer- en winterbloeiers, want ook qua kamerplanten is het assortiment breed. Ieder seizoen is er nieuw aanbod en heeft Bert iets nieuws om je huis van extra kleur, planten en zuurstof te voorzien. ‘Het belangrijkste is echter dat je kwaliteit biedt. Dat geldt zowel voor de huiskamerplanten als bloemen. Wij zorgen voor natuurlijk gekweekte planten en voeding van hoge kwaliteit, zodat jij alleen nog maar voor water en zonlicht hoeft te zorgen. Het is zo makkelijk, het kan bijna niet misgaan’, besluit Bert met een knipoog.

Bert’s kwekerij bezoek je op de Langstraat 46 in Gendt of via zijn webshop,
   
 
 
   
Vriend van GUG