Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

   
 
   
Verwenmiddag (woensdag 2 mei)

terug naar Vépé

 
 

De onderhoudsman, directeur, technisch medewerker, kantoorpersoneel of de maatschappelijk werker kom je als huurder van Woonstichting Gendt niet dagelijks tegen. En zeker niet als horecapersoneel dat zich op kantoor, thuis en Providentia uit de naad heeft gewerkt om zo’n 120 klanten die 45 jaar of langer huurder zijn heerlijk te verwennen.

Van de huuropbrengst worden wij als medewerker van Woonstichting Gendt betaald, zei Dineke Obdam eerder dit jaar tijdens de belanghebbende bijeenkomst. Als een dankjewel-gebaar waren de huurders uitgenodigd voor een verwenmiddag ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum. Met een high tea, een lezing door Henk Klaassen van Historische Kring Gente en een loterij waarbij je een hele grote pechvogel moest zijn om niet één mooie prijs te winnen. Als afsluiting was er nog een gezellige klets met een borrel.

Voordat de eerste huurders arriveerden, waren de medewerkers al geruime tijd bezig met de voorbereiding. De theaterzaal van Providentia veranderde gestaag in een ‘verwenrestaurant’. 

In de keuken was de stemming dat hun gasten niets te kort mogen komen. De gevulde eieren worden dan ook spaarzaam geproefd en de sandwiches worden door Dineke Obdam rijkelijk belegd. “In Gendt zijn ze gewend om bij een feest goed te eten. En dat hebben ze van ons ook zeker verdiend.” Cora Barten knikt. En doet op haar sandwiches nog wat extra schijfjes komkommer.

Grei

De high tea is een groot succes. De media waren ruim vertegenwoordigd. En wat hebben ze gezocht? GuG zag in ons Providentia een puur Gendts gezelschap van bewoners die elkaar aardig kennen. De stemming zat er al meteen goed in. Een aantal gasten komt voor het eerst in aanraking met een high tea. Wat is dit vur un grei, was een veelgehoorde opmerking. GuG heeft geen opgetrokken lippen kunnen ontdekken!

Kortom, een bijzondere middag waar huurders door hun ‘huurbaas’ met een extra sociale houding zijn verwend.  

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

   

Bij Woonstichting Gendt

Staan huurders op de eerste plaats

Werken we samen

Leven we met elkaar mee

Maken we “vouten”

Letten we op de kleintjes

Praten en lachen we samen

en vieren we elk jubileum.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Foto Bestellen

 
 

Archief jubileum