Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Alternatief voor schoolreisje    (dinsdag 16 juni ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De agenda van IKC de Vonkenmorgen: Het schoolreisje gaat dit jaar naar attractiepark Toverland. Yes. De verwachtingen zijn al maanden hoog gespannen. Want Toverland heeft stoere achtbanen voor échte waaghalzen én uitdagende klimtoestellen voor kleine avonturiers! Volgens schoolreisonderzoek van 2019 is Toverland beoordeeld met een 8,8.

Maar dan. Afgelast, niks Toverland. De corona is spelbreker. In een anderhalvemetersamenleving is een schoolreisje organiseren een heel gedoe. Het feest is uitgesteld tot in het nieuwe schooljaar. De groepen 8 konden wel in de bus stappen voor een reis naar Sevenum, anders zouden die hun schoolreisje van De Vonkenmorgen mislopen.

En de rest van de school bleef achter in een mineurstemming? Niks er van.  Het werd een gezellige dag door met je groep leuke dingen doen, inclusief een ijsje. 

Zoals je vermaken in het circus van René Kregting, een attractie ontwerpen waarbij een achtbaan sterk favoriet was, muziekbingo, spelletjes doen, surprise voor Vaderdag maken, dansen of een speurtocht lopen die die groep zelf in elkaar heeft gebreid.

 
 
 
 

Maar boven alles, een heerlijke ongedwongen boel in en buiten de klassen. Het was anders dan op een gewone schooldag. En ze hebben ook nog wat te goed.  Vooralsnog staat het schoolreisje in september op de agenda.

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement