Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Een juweel van een foto  uut ons durp     (13 januari ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
Frank Derksen
Dorothe Otemann

Je bent misschien geraakt door iets moois, maar meestal om de foto met iemand, familie, vrienden te delen. Of misschien wel met iedereen uut ons durp. GuG heeft hiervoor een digitaal podium gebouwd. Jos Venselaar & Partners schenkt voor de mooiste foto een Gendts taartje. Omdat de foto’s altied dichtbij zien gemak, zegt Jos. 

Frank Derksen

Het taartje voor december heeft GuG mogen bezorgen bij  Rosan en Frank Derksen. Samen lopen ze veel door de Gendtse polder. Frank is de fotograaf zegt ze. De wandelingen gaan  niet alleen over verharde wegen. Struinen langs het Lange Water, wordt door Frank en Rosan met zichtbaar enthousiasme verteld. 

 Frank is in het bezit van een spiegelreflex, maar de verkozen foto heeft hij met zijn vingerveegtelefoon gemaakt. Hij beseft dat de foto technische niet optimaal is, maar toch heeft GuG zijn opname gewaardeerd  met de titel ‘reserve juweel.’ De sfeer heeft het gewonnen van een technisch goede foto.

Dorothe Otemann

Het Gendtse taartje is voor de oneerbiedig genoemde reserve foto. De winnaar is Dorothe Otemann. De geboren Gendtse woont in de VS. Omdat ze 8 februari weer naar Gendt komt om haar verjaardag te vieren, gaat GuG mét een Gendts taartje op bezoek voor een gesprekje.

Facebook

Iengezonde  foto’s worden op GuG’s Facebook geplaatst. Elke maand krieg het juweeltjes van een foto  een prominente plek op GuG. Dus fotominse, mak een mooie foto ien de polder, op schȏl, een selfie, ien huus wat, of een heerlijke foto van ons durp.

 

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement