Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Hofbal  (zaterdag 19 maart ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 
 
 
 
 
 

Een Hofbal met als historisch Gendts plaatje in bijzijn van de ‘meerjaarlijkse hoogheden’ Kersenkoningin, Schutterskoning en Prins Carnaval. Het opstootje trok Zaal Providentia lekker vol. Vol met minse die eindelijk weer een aovontje bij elkaor konden krupe vur. Vur de klets, een natje en heerlijke muziek. Met als toetje de Queen Tribute band, winnaar van The Tribute - Battle of Bands op SBS6.

Er komt mogelijk een vervolg van het hofbal.  Deze hofbal is de eerste editie, liet president Bram Bouman van De Gentenarren in zijn welkomstwoord ontvallen.
 

 
 

Het voorprogramma door Fantix bracht de sfeer er meteen goed in. Maar GuG heeft wel de indruk dat zelfs de Heikneuters die ontspannen durpsfeer zou weten te benaderen. Toch zag ik een verschil in publiek. In het Gendtse feestgedruis zaten wellicht wat doorgewinterde Queenfans rustig aan tafel in afwachting van hun tribute-idolen. Desalniettemin, met of zonder een goeie band, Gendt was duidelijk toe aan een avond zonder coronagezeur.De biertap van Providentia stroomde na 2 coronajaren rijkelijk. Gendt ging d’r veur. Een Hofbal met een hoofdletter.

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement