Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Pasen St. Jozef  (vrijdag 7 april ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 

 

   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Er klinkt gelach aan de tafel van zorgcentrum St. Jozef. De bonbons van Jaap Sommerdijk zijn gevuld met advocaat. De ‘oudjes van Gendt ’ beginnen al duidelijk in een paastemming te komen. Jaap heeft namens Kreston Van Herwijnen dozen met paaslekkernijen  meegenomen.
Het bedrijf ondersteunt de Riki Stichting die  zich op verschillende manieren inzet voor een beetje meer liefde in de wereld. Net zoals met Kerst zijn ze weer bereid om een (eenzame) oudere een pakket met lekkernijen te geven. Deze keer bestaat het paaspakket uit onder meer advocaat, slagroom, cake en een koekblik.

Kreston Van Herwijnen vindt dat ze met Pasen aan mensen moeten denken die niet meer actief kunnen deelnemen aan de maatschappij. Voor Jaap was de keuze van St. Jozef snel gemaakt. Na een (verplichte) onderbreking woont  zijn oma weer in haar eigen vertrouwde  durp.  
De bewoners waren blij met de onverwachte aandacht. Jaap Sommerdijk blikt tevreden terug: “Met zijn allen kunnen we voor deze mensen in ieder geval voor even een groot verschil maken”.

 

 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement