Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408    

 

 
 

Restaurant aan de dijk met ‘mooie’ herfstgerechten 

Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door een Gendtse Vriend
 
 
 
 
 

 

 

 

 

   

De zomer ligt achter ons. De herfstbladeren beginnen te vallen. De periode van warme gezelligheid breekt aan. Concordia in Gendt is er helemaal klaar voor. Het restaurant aan de dijk gaat met evenveel passie het herfst-en winterseizoen in. Vanaf 1 december staat er een vernieuwde kaart op tafel. In de keuken staat een nieuwe chefkok. Arees Arakelian uit Huissen gaat samen met collega Job Lamers uit Gendt invulling geven aan het verhaal van het familiebedrijf: Kiezen uit verschillende heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en geserveerd met een glimlach.

Wij staan voor een warme en gastvrije sfeer zegt Perla Stevens. Zij heeft de dagelijkse leiding. Het restaurant biedt een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Arees Arakelian kijkt met tevredenheid naar de vernieuwde dinerkaart. Hij wil eerst wat rechtzetten. Hij weet dat de chef-kok de leiding en eindverantwoording in de keuken heeft. Het past niet bij zijn gemoedelijke karakter, vertelt de Armeense Irakees.

Zijn geboorteland staat bekend om zijn gastvrije bevolking.  “Ik doe het niet alleen” zegt hij en kijkt met een amicale glimlach naar Job Lamers. ”Ik vind het fijn om in een hecht team te werken. Met zijn allen bezig zijn om de gasten een prettig verblijf te bieden.” En dat merken onze gasten wel degelijk, voegt Job er spontaan aan toe.

Arees Arakelian heeft op de Rijnkade in Arnhem gewerkt. Net als bij Concordia komen mensen ook voor het mooie uitzicht en gezelligheid. In Gendt kijk je uit over het rivierenlandschap dat voortdurend in beweging is.
Arees maakt graag ‘mooie gerechten’, laat hij weten. Zacht rund- en lamsvlees vindt hij heerlijk. De ‘winterkaart’ valt in zijn culinaire straatje. Samen met Job maakt hij een stoofpotje. “In een mooi potje met een deksel erop.” Verder kunnen gasten winterse kost kiezen met onder meer rode kool en stofpeertjes.

Vanaf 1 november dinsdags gesloten.

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement