Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Samen repeteren voor Together on Stage

Terug Vépé

De harmonieën uit Gendt en Doornenburg zijn volop bezig met de voorbereidingen van Together on Stage. Een muzikaal evenement dat bestaat uit een tweeluik van concerten, die worden gegeven in de Providentia. Al maandenlang wordt hiernaartoe gewerkt en de muzikale puntjes worden de komende weken op de i gezet.

Het eerste concert van dit tweeluik wordt zaterdag 18 november gegeven door de beide orkesten. Zij vormen dan één groot concertorkest. Hiervoor repeteren ze al weken samen. Op de maandag in Providentia, dinsdags in het Ontmoetingscentrum.
Hetzelfde geldt voor beide slagwerkgroepen die zaterdag 2 december hun muzikale voorstelling zullen geven. Ook daar wordt volop samen gerepeteerd, zoals vorige week zondag in Doornenburg. “Barre mooie stukken. Blij dat ik deze zondag mocht werken.”, aldus beheerder Sjaak van der Welk van het Ontmoetingscentrum.
Naast het muzikale gedeelte van dit evenement speelt ook de sociale verbinding tussen de verenigingen een grote rol. Er is onderling veel plezier voor, tijdens en na de repetities. Het is duidelijk dat Gendt en Doornenburg elkaar goed liggen en dat komt ook tot uiting in muzikale prestaties.

De entreekaarten voor Together on Stage kosten € 7,50 per concert, of € 12,50 voor een passe-partout. Verkrijgbaar bij Bakkerij van Kol en het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Bij WijnZinnig  Gendt, The ReadShop Viergever en Haarstudio Simone. Ze zijn ook online  te bestellen.

 

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement