Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Leemreise naar Elst

Terug Vépé

 

Geschiedenis  
Hennie Leemreise is vanuit de achterhoek naar Gendt gekomen om een schoen- en lederwarenwinkel te starten. Je kon destijds van alles bij ons kopen, van schoenen tot sportkleding en zelfs schaatsen. Tot 1998 heeft Hennie samen met zijn vrouw Alie het bedrijf gerund. In 1998 werd dochter Susan mede-eigenaar en in 2006 trad zoon Marco in het bedrijf. Naast de verkoop van schoenen kwam er orthopedische schoentechniek bij. Het werd een werkend concept: mode- en comfortschoenen tezamen met orthopedische schoentechniek. Harm voegde zich als eigenaar bij het duo en verliet dat helaas weer in 2022. Nu zijn we geen dorpswinkel meer, maar hebben we een regionale functie in de schoenmode en orthopedische schoentechniek.

Per 1 januari
Wij staan nu op het punt een toekomstgerichte stap te ondernemen. En die toekomst ligt voor ons in Elst. Samen met ons personeel verhuizen we daarom per 1 januari richting Elst. Daar zult u ons vinden in het huidige pand van de Rabobank (Dorpsstraat 85). Vanuit daar zijn wij beter bereikbaar voor klanten, hebben wij meer ruimte om onze schoenen te verkopen en ontwikkelen. Ook kunt u daar terecht voor fysiotherapie, elastische kousen, podotherapie en toekomstig nog meer disciplines. Wij geloven namelijk dat samenwerking de zorg verbetert. In Elst zijn er parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar, waaronder twee invalideparkeerplaatsen.

Dit betekent dat onze schoenenwinkel in Lingewaard zal verdwijnen per 1 januari. Wij zullen in Gendt niet helemaal verdwijnen. Onze spreekuren blijven vanuit Gendt beschikbaar aan de Dorpstraat 38. Daar kunt u ook nog terecht voor elastische kousen, pedicure en podotherapie.

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2023

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement