Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Vissen in de wintermaanden voor € 7,50 per dag

Terug Vépé

 
 

De zomer zit er weer op. We kijken terug op prachtige dagen met een levendige, gezellige drukte zowel op de witvisplas als op de grote karperplas. We hebben op de witvisplas deze zomer voor het eerst gewerkt met een tientjesdag op de dinsdagen en dat met groot succes. Van heinde en ver mochten we enthousiaste vissers begroeten, waarvan velen ook nog trouwe bezoekers zijn geworden. Ook de Nederlandse kampioenschappen DCL en de NK Commercial Teams zijn naar volle tevredenheid verlopen. Tevens heeft de kantine met terras kunnen profiteren van een prima zomer met daarbij diverse feestjes van o.a. verjaardagen, vriendenfeesten, bedrijfsfeesten en -vergaderingen.

En nu zit de winterperiode eraan te komen. Wij willen de vaste en nieuwe vissers ook in de winterperiode graag blijven begroeten. Dat is de reden dat met ingang van 1 oktober tot 1 april 2024 iedereen voor een sterk gereduceerde dagprijs kan vissen in de witvisplas. Oftewel normaal € 16,- per dag, nu voor minder dan de helft en wel voor € 7,50 per dag van 08.00 tot 18.00 uur. En dat 7 dagen in de week.
Iedereen is welkom op Het Broek.

Het Broek Gendt bv behoort tot Gebr. Joosten Beheer bv te Gendt

 

 

 

 

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2023

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement