Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
NLDoet afgeslankt  (14 maart) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door een Gendtse Vriend
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 

Het Oranje Fonds roept deelnemende organisaties aan NLdoet op hun activiteiten uit te stellen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus vindt het Fonds het niet verantwoord om de geplande activiteiten dit weekend door te laten gaan. “Met pijn in ons hart geven we dit advies. NLdoet is immers een feest van sociale verbinding. Maar er is niks belangrijker dan gezondheid”, stelt waarnemend directeur Marc van Hal.

Speelweek Hulhuizen heeft het advies begripvol opgevolgd. Vele vrijwilligers zouden vandaag de handen uit de mouwen hebben gestoken, zegt Ellie Helsen. “Zonde, maar het is niet anders. En het is vandaag zulk mooi weer.”

Met een uiterst kleine  groep is er wel iets gedaan. Zonder de gebruikelijke broodjes met knakworst tussen de middag, lacht Ellie.

Grand Café 19 heeft hun overbodige tuinstoelen beschikbaar gesteld. Café De Klok kon op Markplaats te weinig euro’s krijgen voor een partytent en schonk die aan de speeltuinvereniging.

Het Spic & Spanteam van Hans Helsen en Frank van de Brink  bedankt beide ondernemers  dat ze aan Speelweek Hulhuizen hebben gedacht.

 

 

  

 

 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement