Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Eindmusical De Tichelaar  (woensdag 13 juli ) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Groep 8 van IKC de Tichelaar heeft van de vertrouwde  school afscheid genomen met de eindmusical Soap in de soep. Het publiek van trotse ouders én leerkrachten verdringt zich in  de overvolle  zaal. Het podium ziet er gelikt uit. De camera staat op stand-by, geluid is getest, de souffleur  heeft zijn tekst van  de soapserie  ‘Als de zon schijnt’ voor zich en achter de coulissen is de spanning onder de acteurs. groot.

Het verhaal gaat over de bekende soapserie ‘Als de zon schijnt’ en is al 15 jaar een kijkcijfer hit. Personages als de populaire Jaimy Lee Bouwman en de knappe ‘bad guy’ Dave Dexter, schitteren vijf dagen per week op TV. En alles wordt van te voren opgenomen, dus wat kan er mis gaan?

Maar dan blijken de kijkcijfers terug te lopen. ‘De Ballonnenkoning’, die de serie sponsort in ruil voor reclame, is daar niet blij mee. En alsof dat nog niet genoeg is, valt er een kop soep over de regietafel heen met als gevolg: kortsluiting! De soap valt letterlijk en figuurlijk in de soep. Er is dus maar één oplossing: de soap live op TV spelen!

Het publiek van De Tichelaar krijgt  een soapaflevering te zien en te horen om nooit te vergeten. Vol met bloopers, mensen die niet in scènes horen, live reclames en ballonnen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement