Ons volkslied

Vrienden GUG

      0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Moreno Joosten, makelaar en taxateur Terug naar Vépé
   

 

 

 

 

 

 

Een nieuw gezicht in het dorp krijgt al snel vragen afgevuurd. Waar kom je vandaan? Wat doe je voor de kost? Vriend van Groetenuitgendt.eu word je niet zomaar. Het team van Moreno Joosten, Makelaar en taxateur is op hun website er al op voorbereid. “Jij wilt natuurlijk weten met wie je zaken doet, dat snappen we. Wij zijn Moreno, Myrna en Evi. De makelaars die jouw huis verkopen, aankopen of taxeren in regio Lingewaard met een frisse en transparante aanpak.”

De website is de digitale voordeur. Wij zijn ontzettend actief op sociale media, zegt Moreno. “We zien dat veel bezichtigingen tegenwoordig worden ingepland via Instagram en Whatsapp." Het persoonlijk contact staat wel hoog genoteerd. “Altijd goed om even te kijken of er een klik is. Een belletje is genoeg om even langs te komen.”

Het team bestaat zelf Lingewaarders in hart en nieren. “Wij genieten zelf enorm van het wonen hier: veel mooie natuur, een hechte gemeenschap. Maar we denken dat er genoeg plekjes zijn die we nog niet hebben ontdekt. Daarom gaan we inwoners van Lingewaard de komende maanden vragen om foto's met ons te delen van hun favoriete plekken.”
 

Die vraag krijgen ook de inwoners van Gendt. Moreno en Myrna hebben een aantal jaren in Gendt gewoond en weten wat er speelt. “Toen gingen we veel hardlopen in de Gendtse Polder.” Het kantoor is in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Huigensstraat. Meer een werkplek, want praten over een koopwoning doen ze liever bij mensen thuis.

Foto inzenden

Heb jij ook een geweldige plek om bijvoorbeeld te hardlopen, even je hoofd leeg te maken of een andere verborgen parel vraagt het team? "Dan zou het leuk zijn als je die met ons deelt. De foto hoeft niet bepaald dit jaar gemaakt te zijn. Wel in Lingewaard. Tijdens een wandeling of fietstocht in de Gendtse polder, ’gewoon’ een straatbeeld, als het maar sfeer uitstraalt. Mail jouw foto. Leuk als je ook deelt waarom dit jouw favoriete plek is!"

De foto wordt gebruikt op hun website en social media kanalen. Inzenden kan tot en met 31 december.
 

 
 
 

Terug naar de tegeltjes